Arrangementen

Boerenpret arrangement

poldertours
poldertours

Om 13.30 uur ontvangen wij u met koffie en gebak in onze tuindersboerderij aan de Westerterpweg. Na een korte briefing vertrekken wij richting een wortelspoelerij. Onderweg leren we
meer over hoe de boeren leven van de wind(energie).Bij de spoelerij wordt u door zwager Niek uitgebreid ge´nformeerd omtrent de teelt, de verwerking en de handel in wortelen. U leert het verschil tussen B en C peen, waar Peendrift voor staat en of het de moeite waard is om naar Peenpop te gaan. Vanaf de wortelspoelerij vragen we ons af of het al tijd is voor de eerste consumptie.

We dienen er rekening mee te houden, dat het niet in de benen gaat zitten want met een bezoek aan paprikateler Barendse weet je dat je afstanden moet afleggen.Voor de gezelligheid aan boord staat desgewenst een muzikant garant. Goed gevulde koelboxen en een hapje maken het geheel onderweg compleet. Kijkt u voor een aanbod van andere te bezichtigen bedrijven in ons overzicht. Dit arrangement kan na overleg geheel naar uw wensen worden aangepast en eventueel uitgebreid worden tot een dagtocht.

(minimaal 15 maximaal 40 personen)