Arrangementen

'Meer van jou' arrangement

poldertours
poldertours

Dit arrangement hebben we ontwikkeld in samenwerking met Sylvia Stins die haar gasten op haar boerderij de meest creatieve stukken laat maken van wat ons uit de natuur wordt aangereikt.Uw middag ziet er als volgt uit:
13.30 uur heten wij u van harte welkom in onze boerderij met een kopje koffie of thee waarna we aan boord stappen van onze luxe huifwagen. Uw gastheer Ben zal na zijn introductie het nodige vertellen over de omgeving en koers zetten naar het bos waar Sylvia op ons wacht om een korte wandeling te maken waarbij we inspiratie op doen.

Met een hoofd vol ideeŽn rijden we achter Sylvia aan naar haar boerderij. Haar liefde voor de natuur wil ze, in de vorm van workshops groendecoratie, van harte met u delen. In en om haar boerderij heeft Sylvia een sfeer gecreŽerd waarin zij u, met de natuurlijke materialen en beschikbare basisvormen, de meest prachtige en creatieve kunstwerken laat maken. Niet voor niets noemt Sylvia haar activiteit ďMeer van jouĒ. U zult van uw eigen talenten versteld staan! Dit alles biedt zij aan in een sfeer van gezelligheid en optimale verzorging. Verwennen staat hoog in het vaandel van deze veelzijdige en creatieve vrouw!Na ongeveer 1,5 uur stappen we met het door u zelf gemaakte onbetaalbare kunstwerk als blijvende herinnering weer aan boord van de Poldertourinkar en ronden deze inspirerende en sfeervolle dag af met een korte rit door de prachtige Wieringermeer.

De kosten bedragen 39,75 p.p. bij een deelname van minimaal 12 en maximaal 17 personen. Bovenstaande kosten zijn gebaseerd op een reservering van ma t/m do.

Voor weekendboekingen gelden afwijkende prijzen.