Arrangementen

Tuinentour arrangement

poldertours
poldertours


Met Ada en Tineke, beiden woonachtig op het voormalige eiland Wieringen, hebben we een mooi tuinenarrangement samengesteld. Wij, Ben en Betty Tops, hebben al jaren het tuinieren als hobby. Ruim twintig jaar geleden zijn we verhuisd naar onze boerderij waar we in de loop der jaren op ca. 3000 m2 een tuin met een vijverpartij hebben gerealiseerd.


Zeven jaar geleden hebben we er een stuk van ruim een hectare van de buurman bijgekocht om er een park van te maken. Vanuit een gemeenschappelijke interesse kwamen we in contact met Ada Baijs en Tineke Poortman. Zij delen onze passie voor tuinen maar dan op Wieringse (keileem) bodem. Het hoefde niet lang te duren om tot een mooi dagje tuinen te komen.

Hoe ziet onze 4Tuinentour er globaal uit?
Zo rond de klok van 10.00 uur heten wij u van harte welkom op onze tuinderboerderij. Eerst starten we met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. In een dagvullend programma bezoeken we 4 tuinen die zowel in het "oude" als "nieuwe" land liggen. In de Waddentuun van Tineke gebruiken we de lunch. Daarna gaan we naar de tuin van Ada. De "Zonnehoek" straalt door de 400 verschillende soorten vaste planten. Ada maakt van de vruchten van haar fruitbomen de heerlijkste sappen en jam.

Een bezoek aan de pluktuin op Stroe mag eigenlijk niet ontbreken. Als ook dat gelukt is kunnen we in opperbeste stemming weer terug naar onze boerderij waar we rond de klok van 17.30 uur weer arriveren. Dit volledig verzorgde dagprogramma kunnen wij u aanbieden voor 34,50 pp (bij een minimale deelname van 20 personen) Bij grotere groepen wordt korting verleend!Vraag naar de mogelijkheden voor het afsluiten van de dag met een barbecue of buffet. Natuurlijk kunnen we desgewenst ook een ochtend of middagprogramma samenstellen.