Bloemendagen

poldertours
poldertours

Bloemendagen met Poldertours 2019

Ook dit jaar zijn we weer van de partij met onze gezellige ritten tijdens de Bloemendagen in Anna Paulowna. Van 27 april t/m 1 mei rijden we weer langs de mooiste mozaïeken, versierde bruggen, objecten en prachtig bloeiende velden met narcissen, tulpen en hyacinten. Het is al weer het 66e jaar dat het evenement georganiseerd wordt.

ben-tops-tulpenveld-bloemendagen-breezand

(scroll verder)


Wij verwelkomen weer liefhebbers uit het hele land om te genieten van de kleurenpracht die door enthousiaste deelnemers in verbluffend mooie mozaïeken zijn verwerkt. Tijdens de tocht laten we ook zien hoe de jeugd ons al heel jong weet te verrassen met heel mooie stukken. Nieuw dit jaar is de bedrijvencompetitie waar we hoge verwachtingen van hebben. Onderweg geven we u uitleg over het ontstaan, de jurering en de verschillende categorieën.

Gasten die slecht ter been zijn en uitsluitend via het openbaar vervoer kunnen reizen pikken we graag op bij het station. Belt u ons van tevoren? 06-15051935

Onze dagelijkse vertrektijden vanaf het parkeerterrein bij het gemeentehuis van Anna Paulowna zijn: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. (De tocht duurt maximaal 1 uur en 15 minuten)

Kosten:
Kinderen tot 5 jaar gratis
Kinderen van 5 tot 12 jaar 3,--
Alle overige gasten betalen 7,00 p.p.*
Desgewenst kunt u van ons een deelnemerslijst en een lijst met uitslagen ontvangen.
(reserveringen vooraf zijn helaas niet mogelijk!)


Kijk voor meer informatie op www.bloemendagen.nl